3 μακιγιάζ φαίνεται ότι μπορείτε να φορέσετε στην παραλία

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με την εμφάνιση κάποιου δέρματος. Αλλά η πρόκληση είναι πάντα πάνω από τους ώμους - πώς διατηρείτε το πρόσωπό σας φρέσκο ​​ενώ εξακολουθείτε να προστατεύεστε; Σε καλύπτω. Χτυπήστε την ακτή με φιλικό προς την παραλία μακιγιάζ που προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου και παραμένει ισχυρό στο νερό. Με φυσική εμφάνιση που κυμαίνεται από ξεφλουδισμένο έως έντονο, δείτε πώς να αποκτήσετε αυτήν την ασφαλή, λαμπερή λάμψη με η οχι μακιγιαζ.

Σημείωση: Θυμηθείτε να φέρετε ένα καπέλο στις καλοκαιρινές σας εκδρομές και να φοράτε ένα ευρύ φάσμα SPF σε όλη την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε πάντα αντηλιακό στο πρόσωπό σας προτού δημιουργήσετε αυτές τις παραλίες αναζητώντας ένα φρέσκο, προστατευμένο πρόσωπο χωρίς το ηλιακό έγκαυμα!

Φρέσκο ​​ξεπλύνετε

  1. Χρησιμοποιώντας μια αφράτη βούρτσα πούδρας , απλώστε το ILIA's Radiant Translucent Powder SPF 20 . Μου αρέσει πώς αυτή η οργανική σκόνη χωρίς ταλκ ενυδατώνει με εκχυλίσματα αλόης ενώ προστατεύει από τις ακτίνες UVA / UVB. Αντανακλά επίσης το φως με μαργαριτάρια χρωστικές για απαλή φωτεινότητα.
  2. Συνδυάστε τα φρύδια σας με το Benefit Cosmetics 24 Hour Brow Setter Shaping & Setting Gel για γλυπτές καμάρες που δεν θα ξεφύγουν, από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα.
  3. Συγκεντρώστε το Charlotte Tilbury's Beach Stick στη σκιά Moon Beach στα μήλα των μάγουλων σας για μια ποπ δροσερού ροζ-χρυσού χρώματος, εμπνευσμένη από τον μοναδικό φωτισμό στο Moon Beach στην Ίμπιζα.
  4. Εφαρμόστε το Tightline IT Cosmetics στη βάση των βλεφαρίδων σας και σαρώστε προς τα έξω για να δημιουργήσετε πληρέστερα και ευαίσθητα σκέλη με αδιάβροχη δύναμη παραμονής.
  5. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με το SPF 30 Lip Gelée του Hampton Sun , το οποίο βρέχει τα χείλη με ένα καθαρό πλύσιμο από βούτυρο shea, εκχυλίσματα καρύδας και βούτυρο cupuacu για μια θεραπεία που μοιάζει με σπα.

Coral Glow

  1. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό μπλέντερ ομορφιάς εφαρμόστε το La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation για οικοδομήσιμη κάλυψη που αποδίδει ένα δροσερό φινίρισμα με προστασία SPF 20.
  2. Χρησιμοποιώντας το πτυσσόμενο πινέλο RMS Beauty Kabuki Polisher , σκουπίστε το RMS Beauty Magic Luminizer κάτω από το κέντρο της μύτης σας, τις κορυφές των ζυγωματικών σας, στους δακρυϊκούς αγωγούς και πάνω από το φιόγκο του Έρως για μια αιθέρια λάμψη.
  3. Γεμίστε τα φρύδια σας με IT Cosmetics Brow Power Waterproof Perfector για εξημερωμένες και συμμετρικές καμάρες που παραμένουν όμορφες με αδιάβροχη προστασία 8 ωρών.
  4. Εφαρμόστε το Natasha Denona's Duo Glow Shimmer Powder στη σκιά Alba στα ζυγωματικά σας και σκουπίστε προς τα πάνω στους ναούς σας για να επιτύχετε μια μαργαριταρένια κοράλλι.
  5. Αφού τσαλακώσετε τις βλεφαρίδες σας, απλώστε το TOM FORD Emotionproof Mascara για πληρέστερα, μακρύτερα και αδιάβροχα σκέλη.
  6. Προσθέστε το COOLA Tinted Mineral Liplux στο Tan Line στα χείλη σας, ώστε να παραμένουν προστατευμένα όλη την ημέρα με ανθεκτικό στο νερό SPF 30 προστασία.

Χρυσή θεά

  1. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό μπλέντερ ομορφιάς, απλώστε το Αδιάβροχο Ίδρυμα και το Concealer του TOM FORD σε όλο το πρόσωπο και κάτω από τα μάτια σας.
  2. Εφαρμόστε το Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer σε σχηματισμό 3 μορφών για ένα ηλιόλουστο περίγραμμα.
  3. Προσθέστε πολυδιάστατη λάμψη στην εμφάνισή σας με το Cover FX Glitter Drops στη Χρυσή Σαμπάνια. Συνδυάστε την εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα glitter πάνω από τα ζυγωματικά σας και πάνω στους λαιμούς σας για να επιτύχετε την απόλυτη χρυσή λάμψη.
  4. Δημιουργήστε δραματικά, πλήρη και ακριβή φρύδια με το Benefit Cosmetics Ka-Brow! Μου αρέσει πώς αυτή η φόρμουλα κρέμας-τζελ παραμένει αδιάβροχη και αδιάβροχη για 24 ώρες.
  5. Χρησιμοποιήστε το IT Cosmetics No-Tug Waterproof Gel Liner για να σφίξετε την άνω γραμμή των βλεφαρίδων σας και να ορίσετε την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας με κορεσμένο χρώμα που εγχύεται με κολλαγόνο, πρωτεΐνες και βιταμίνες C και E.
  6. Προσθέστε δύο στρώσεις από την αδιάβροχη μάσκαρα του TOM FORD για σκέλη σε επίπεδο θεάς.
  7. Δώστε στα χείλη λίγο SPF 30 oomph με το COIN's Tinted Mineral Liplux στην καμένη κόκκινη σκιά, Bonfire μακιγιαζ.
  8. Ρυθμίστε την εμφάνισή σας, εφαρμόστε ξανά το αντιηλιακό σας και καταπραΰνετε το δέρμα σας ταυτόχρονα με το COOLA Makeup Setting Spray SPF 30 . Εμποτισμένο με εκχυλίσματα αλόης βέρα, υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα φυτικών βλαστικών κυττάρων, αυτό το σπρέι ρύθμισης λειτουργεί σκληρά, ώστε να μπορείτε να παίζετε όλη την ημέρα κάτω από τον ήλιο!